Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες]

Ντοκουμέντο: αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ανέκδοτες φωτογραφίες θεωρούνται σπάνιες γιατί το ζευγάρι δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις στα δύο χρόνια του έγγαμου βίου του. Ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί ο θάνατος της γυναίκας. Αυτοκτονία ή μία ακόμη εν ψυχρώ δολοφονία;

Ο Ρέγκι Κρέι και ο δίδυμος αδερφός του Ρόνι ήταν οι απόλυτοι άρχοντες του οργανωμένου εγκλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου για περισσότερες από δύο δεκαετίες (50s-60s), με πάρα πολλά χρήματα στα συρτάρια τους και υψηλές διασυνδέσεις στο κοινοβούλιο, τα ανάκτορα και τη show biz.

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κι ενώ είναι εύκολο να βρεις φωτογραφίες των αιμοσταγών δολοφόνων με τη Νταϊάνα Ρος, την Μπάρμπαρα Γουϊντσορ ή τον Φρανκ Σινάτρα, θεωρείται σχεδόν απίθανο να βρεθεί στιγμιότυπο από την κοινή ζωή του Ρέγκι Ρέι με την πρώτη του σύζυγο, Φράνσις Σία. Ή μάλλον ήταν σχεδόν απίθανο μέχρι χτες.

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Για πρώτη φορά βλέπουν το φως τις δημοσιότητας ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τον άγνωστο μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στην Αθήνα! Με φόντο την Ακρόπολη ο Ρέγκι και η Φράνσις φωτογραφίζονται λίγο μετά τον γάμο τους, τον Απρίλιο του 1965, χωρίς ωστόσο να χαμογελούν σε καμία λήψη.

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δύο χρόνια μετά τη βόλτα στην Ακρόπολη, η 23χρονη Φράνσις ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν επικαλούμενοι ασυμφωνία χαρακτήρων και... βρέθηκε νεκρή. Αρχικά ο θάνατός της θεωρήθηκε αυτοκτονία αλλά στη συνέχεια υπήρχαν ενδείξεις ότι την είχε σκοτώσει ο γκέι αδερφός του συζύγου της, Ρόνι.

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας ζήτησε από την αστυνομία την άδεια να γίνει εκταφή του πτώματος από τον οικογενειακό τάφο της οικογένειας Κρέι ώστε να ταφεί αλλού με το πατρικό της επώνυμο. Οι αρχές αρνήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ούτως ή άλλως θα έπρεπε να δώσει τη συγκατάθεσή της η οικογένεια των μαφιόζων!

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Οι «βασιλιάδες του υποκόσμου» -όπως αποκαλούσαν τους Ρόνι και Ρέγκι- το 1969 μπήκαν στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη για την ανάμειξή τους σε μία σειρά από φόνους και εκβιασμούς (η ζωή τους έχει γίνει χολιγουντιανή ταινία).

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 5

«Μην με κάνεις να δείχνω καλός άνθρωπος. Απλώς πες ότι ήμουν καλός με τους καλούς ανθρώπους και μπάσταρδος με τους μπάσταρδους», έγραψε ο Λόρι σε μία αφιέρωση ζωγραφιάς του στον παιδικό του φίλο Λόρι Ο Λίρι ο οποίος έχει στα χέρια του τα ντοκουμέντα της δημοπρασίας.

Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ντοκουμέντο: Αιμοβόρος μαφιόζος σε μήνα του μέλιτος στην Ακρόπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ