Μιραλάς: «Τώρα παίζω στον Ολυμπιακό, αύριο ίσως όχι» - iefimerida.gr

Μιραλάς: «Τώρα παίζω στον Ολυμπιακό, αύριο ίσως όχι»

Κέβιν Μιραλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κέβιν Μιραλάς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό , ενώ τόνισε πως αν αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», θα το κάνει για μία μεγάλη ομάδα.

«Είμαι κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά θα επανέλθω γρήγορα. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για την εθνική ομάδα και εύχομαι να κερδίσουμε τα δυο επόμενα ματς. Ειδικά αυτό στο Γουέμπλεϊ», τόνισε αρχικώς ο 24χρονος επιθετικός στην βελγική ιστοσελίδα «Sportwereld» από την Αυστρία όπου βρίσκεται για προετοιμασία με την εθνική ομάδα του Βελγίου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα ως καλύτερος παίκτης της σεζόν στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τώρα παίζω στον Ολυμπιακό, αύριο ίσως όχι. Η Premier League και η Bundesliga είναι καλές περιπτώσεις, έχει δυνατά ματς και βελτιώνεσαι. Όταν αποχωρήσω, αυτό θα γίνει για μία μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ