Μέρκελ: Δεν αποκλείεται να διαφωνήσουμε με τους Γάλλους - iefimerida.gr

Μέρκελ: Δεν αποκλείεται να διαφωνήσουμε με τους Γάλλους

Μέρκελ: Δεν αποκλείεται να διαφωνήσουμε με τους Γάλλους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιώδης για τη συνεργασία με τον διάδοχο του Νικολά Σαρκοζί, Φρανσουά Ολάντ, η καγκελάριος της Γερμανίας όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ.

«Θα έλεγα ότι συνεχίζεται η καλή συνεργασία. Αυτό δεν αποκλείει να υπάρξουν πιθανές αποκλίνουσες θέσεις στις ευρωπαϊκές συνομιλίες που θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα, όμως υπολογίζω στη θέληση για επίτευξη λογικών λύσεων», εκτίμησε η Ανγκελα Μέρκελ και πρόσθεσε με νόημα: «Εργάζομαι προς αυτήν την κατεύθυνση και έχω την αίσθηση πως το ίδιο κάνει και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ».

Η καγκελάριος της Γερμανίας εκτίμησε ωστόσο ότι μεταξύ των δύο χωρών θα συνεχιστεί η «καλή συνεργασία», σημειώνοντας ότι υπολογίζει σε αυτήν προκειμένου να βρεθούν «λογικές» λύσεις στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν στις Βρυξέλλες για την κρίση στην Ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ