Le Soir: Περιοδεία γοητείας Τσίπρα στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Le Soir: Περιοδεία γοητείας Τσίπρα στην Ευρώπη

Le Soir: Περιοδεία γοητείας Τσίπρα στην Ευρώπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και η βελγική Le Soir φιλοξενεί δημοσιεύμα - αφιέρωμα στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά με αφορμή το ταξίδι του σε Παρίσι και Βερολίνο, με τίτλο «Ο γύρος της Ευρώπης από τον Αλέξη Τσίπρα».

Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δεύτερη πολιτική δύναμη στις εκλογές της 6ης Μαΐου και σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή» η πρόθεση ψήφου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ. ποσοστό 28% έναντι 24% στη Ν.Δ. .

Επίσης στο άρθρο της η Le Soir παραθέτει δήλωση του κ.Τσίπρα στην εφημερίδα «Αυγή» όπου είχε δηλώσει πως «πραγματοποιούνται πολλές προσπάθειες για χειραγώγηση της κοινής γνώμης και όσοι καλλιεργούν κλίμα καταστροφολογίας περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ουσιαστικά επιχειρούν να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό για να μη γίνει καταγγελία του Μνημονίου».

Το δημοσίευμα της «Le Soir» αναφέρει, επίσης, ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα συναντάται με τον Ζαν Λουκ Μελανσόν με τον οποίο πρόκειται να συμμετάσχει σε διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί σε πλατεία του Παρισιού. Οι δυο ηγέτες αντιτάσσονται στις επιταγές των μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται στην Ελλάδα από το 2010, σημειώνει η βελγική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ