Στρατούλης: Η ΝΔ επιστρέφει στο '50 και γίνεται πιο Δεξιά και πιο Μνημονιακή - iefimerida.gr

Στρατούλης: Η ΝΔ επιστρέφει στο '50 και γίνεται πιο Δεξιά και πιο Μνημονιακή

Στρατούλης: Η ΝΔ επιστρέφει στο '50 και γίνεται πιο Δεξιά και πιο Μνημονιακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο Μνημονιακό, πιο Δεξιό και πιο συντηρητικό κόμμα θεωρεί ότι γίνεται η Ν.Δ. από τη στιγμή που συνεργάζεται με τη Ντόρα Μπακογιάννη, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

Μιλώντας στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, ο κ. Στρατούλης, επανέλαβε επίσης, για μια ακόμη φορά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Μνημόνιο και το ευρώ. «Το Μνημόνιο ψηφίσθηκε με νόμο και καταργείται με νόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα λεγόμενα των αξιωματούχων της Ε.Ε., που μιλούν για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν τα όσα αυτό ορίζει, ο πρώην βουλευτής εξέφρασε την άποψη ότι όλα όσα λέγονται εντάσσονται στην προσπάθεια που κάνουν οι Ευρωπαίοι για να επηρεάσουν την κρίση του λαού και συνεπώς το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Ετσι και αλλιώς», συνέχισε, «η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από την ευρώ. Αν αυτό συμβεί τότε θα διαλυθεί ολόκληρη η Ευρωζώνη».

Επίσης, ο κ. Στρατούλης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα το βράδυ των επερχόμενων εκλογών θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για ολόκληρη την Ευρώπη. «Εχει αλλάξει το κλίμα», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρώπη και θα βελτιωθεί η ζωή των πολιτών».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, επίσης, επίθεση κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, για τα οποία είπε πως δεν αντιπαρατίθενται μεταξύ τους, αφού έχουν κοινό πρόγραμμα: «Το αγγλικό Μνημόνιο μεταφρασμένο στα ελληνικά».

Η τελευταία αυτή δήλωση του κ. Στρατούλη προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού της Ν.Δ., Μάκη Βορίδη, ο οποίος αποκάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ «διάδοχο του λεφτά υπάρχουν». «Παριστάνετε τη φρεσκαδούρα με ξαναζεσταμένο φαγητό», συνέχισε ο κ. Βορίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ