Η «σκληροπυρηνική» ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πίσω για την έξοδο από το ευρώ - iefimerida.gr

Η «σκληροπυρηνική» ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πίσω για την έξοδο από το ευρώ

προτεραιότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εντυπωσιακή αναδίπλωση από την σταθερή θέση της περί αποχώρησης της χώρας μας από το ευρώ προχώρησε σήμερα η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ), μια από τις πιο δυναμικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κίνηση αυτή φαίνεται να εντάσσεται σε ένα συνολικό πλαίσιο «περεστρόικας» (αναδόμηση στα ρωσικά) του κόμματος προκειμένου ο σχηματισμός να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενιαίου κόμματος που δεν θα αμφισβητεί τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Έτσι με μια λακωνική δήλωση η συνιστώσα που πρεσβεύει τον «επαναστατικό μαρξισμό» και υπέστη πρόσφατα λογοκρισία αναφορικά με το σύμβολό της από την εφημερίδα «Αυγή», αποστασιοποιείται πλήρως από το κείμενο αρχών και θέσεών της στο οποίο υποστηρίζεται σταθερά «η απόσχιση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ενωση και κάθε κίνημα και διεκδίκηση που στρέφεται ενάντια σε ντιρεκτίβες και σύμφωνα της Ε.Ε».

«Εδώ και αρκετό καιρό το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητές και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ