Φίσερ: Οι Έλληνες είναι ισότιμοι πολίτες με όλους τους άλλους Ευρωπαίους - iefimerida.gr

Φίσερ: Οι Έλληνες είναι ισότιμοι πολίτες με όλους τους άλλους Ευρωπαίους

Φίσερ: Οι Έλληνες είναι ισότιμοι πολίτες με όλους τους άλλους Ευρωπαίους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της ακεραιότητας της Ευρωζώνης τάχθηκε ο πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ, την ώρα που χαρακτήρισε ως επιπόλαια λάθη τις προγνώσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο Αυστραικός Καγκελάριος, τόνισε πως «στόχος και επιθυμία μας είναι να λύσουμε τα προβλήματα και να κρατήσουμε ακέραια την Ευρωζώνη, οδηγώντας την σε ένα καλό μέλλον και θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά, ώστε οι εξελίξεις να είναι στη σωστή κατεύθυνση» ενώ συνέχισε λέγοντας πως τρέφει μεγάλη εκτίιμηση για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, τους οποίους όπως είπε θεωρεί ισότιμους με τους πολίτες όλων των χωρών της Ευρωζώνης.

Ο κ. Φίσερ, μίλησε, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στη Βιέννη, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος πραγματοποιεί, από, διήμερη επίσημη επίσκεψη εργασίας στην Αυστρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ