Στις 6 το απόγευμα η συνάντηση Σαμαρά - Ντόρας στο Ιδρυμα Κακογιάννη - iefimerida.gr

Στις 6 το απόγευμα η συνάντηση Σαμαρά - Ντόρας στο Ιδρυμα Κακογιάννη

Στις 6 το απόγευμα η συνάντηση Σαμαρά - Ντόρας στο Ιδρυμα Κακογιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 6 το απόγευμα κλείστηκε το ραντεβού του αρχηγού της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί και επισήμως η συνεργασία.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ. υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώνει τα στελέχη του κόμματος για τις συζητήσεις που είχε με τη Ντόρα Μπακογιάννη για την επικείμενη προσχώρησή της στη Ν.Δ. και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε την αναστολή λειτουργίας του κόμματος.

Η κ. Μπακογιάννη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ., ενώ σε εκλόγιμες θέσεις θα τοποθετηθούν τρεις ακόμη πολιτικοί της φίλοι και συγκεκριμένα οι πρώην βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Κοντογιάννης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ερωτηματικό παραμένει σε ποιές θέσεις θα τοποθετηθούν δύο ακόμη στενοί συνεργάτες της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οι Δημήτρης Ζαφειριάδης και Γιάννης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ