Διάσημος τηλεοπτικός σεφ παραδέχεται ότι θα έτρωγε άνθρωπο - iefimerida.gr

Διάσημος τηλεοπτικός σεφ παραδέχεται ότι θα έτρωγε άνθρωπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άντονι Μπουρντέν μοιάζει ανίκανος να αυτολογοκριθεί. Στα πλαίσια εμφάνισής του σε γαστρονομικό φεστιβάλ δήλωσε εν δυνάμει κανίβαλος, εξήγησε τι θέλει να κάνει στον Ντικ Τσέινι (πρωκτικό και μετά τηγάνισμα) και είπε σε ένα κοριτσάκι πως θα μαγείρευε τον μονόκερό της.

Ο πιο αμφιλεγόμενος τηλεοπτικός σεφ στην ιστορία της τηλεόρασης συνεχίζει να δηλώνει αυτό ακριβώς που σκέφτεται. Και να απαντάει ειλικρινά σε ότι και αν τον ρωτήσει το κοινό.

Κάτι που απέδειξε στα πλαίσια του The Great GoogaMooga Festival στο Μπρούκλιν το Σαββατοκύριακο, όταν και είπε ότι

* Θα έπαιρνε ένα μεγάλο τενεκέ βενζίνη και θα έβαζε φωτιά σε όλα τα καταστήματα Olive Garden, μια πολύ γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με μεσογειακό μενού, επειδή μαγειρεύουν άθλια τα μακαρόνια.

*Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φάει άνθρωπο, αν αναγκαζόταν επειδή π.χ. βρισκόταν εγκλωβισμένος σε μια σπηλιά ή στην μέση του ωκεανού.

* Ότι ο άνθρωπος που θα ήθελε να τηγανίσει είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της Αμερικής Ντικ Τσέινι. Τον οποίον συγκεκριμένα θα ήθελε να του τηγανίσει το κεφάλι, να του κάνει πρωκτικό σεξ και μετά να τον μαγειρεύψει.

Ενώ το πιο περίεργο κομμάτι της συνομιλίας ήταν όταν ένα μικρό κορίτσι τον ρώτησε πως θα μαγείρευε ένα μονόκερο. Όπου και απάντησε ότι θα του έψηνε τα αμελέτητα στην σούβλα, θα έψηνε στο γκριλ τα πόδια του και θα χρησιμοποιούσε το κερατό του ως οδοντογλυφίδα για μετά από το γεύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ