Βροχερός καιρός με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Βροχερός καιρός με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας

Βροχερός καιρός με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινάει με τον καιρό να παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση και άνοδο της θερμοκρασίας, υπενθυμίζοντάς μας όμως οτι βρισκόμαστε ακόμα στην Άνοιξη. Για σημερα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες, ενω πιθανόν να εφανιστούν τοπικές βροχές, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και στα νότια.

Αναλυτικότερα

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα γίνονται πιο πυκνές με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενω πιθανόν να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέποντα αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα γίνονται πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενω η θερμοκρασία στις Κυκλάδες θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα,θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα γίνουν πιο πυκνές και θα συνοδεύονται απο πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα γίνουν πιο πυκνές και θα συνοδεύονται απο τοπικές βροχές, ενω υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μπόρες στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη ο καιρός θα παραμέινει συννεφιασμένος σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, στο βόρειο Ιόνιο, την ήπειρο, τη δυτική στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, ενω στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις και η θρμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ