Ο Στιβ Μπάλμερ της Microsoft είναι ο χειρότερος εργοδότης - iefimerida.gr

Ο Στιβ Μπάλμερ της Microsoft είναι ο χειρότερος εργοδότης

Ο Στιβ Μπάλμερ της Microsoft είναι ο χειρότερος εργοδότης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παραδοσιακό περιοδικό των πλουσίων, το Forbes, που συνήθως επιλέγει όμορφους και επιτυχημένους ανθρώπους, δημοσιεύει, αυτή τη φορά, κατάταξη για τα χειρότερα αφεντικά των ΗΠΑ.

Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση έφτασε ως το Forbes, το οποίο μας είχε συνηθίσει να γνωρίζουμε τους πιο καλοπληρωμένους, τους πιο διάσημους, και τις πιο δυναμικές γυναίκες του πλανήτη.

Το χειρότερο αφεντικό των ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι ο Στιβ Μπάλμερ, αφεντικό της Microsoft. Από την ώρα που μπήκε επικεφαλής στην εταιρία, το 2000, η αυτοκρατορία του Μπιλ Γκέιτς άρχισε να παίρνει τον κατήφορο.

Η Microsoft έχασε τη μισή της αξία στο Χρηματιστήριο και απέτυχε στο λανσάρισμα πολλών από τα προιόντα της Ο Μπάλμερ είναι 19ος στην λίστα των δισεκατομυριούχων αλλά περνάει δύσκολες ώρες στις σελίδες του Forbes. Τον κατηγορεί ότι με τις επιλογές του πήρε στο λαιμό του και άλλες εταιρίες όπως η Dell, η Hewlett-Packard ακόμη και η Nokia.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ