Η Βαλερί Τριερβελέρ έκλεψε την καρδιά των Αμερικανών, όχι ο Ολάντ - iefimerida.gr

Η Βαλερί Τριερβελέρ έκλεψε την καρδιά των Αμερικανών, όχι ο Ολάντ

Η Βαλερί Τριερβελέρ έκλεψε την καρδιά των Αμερικανών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βαλερί Τριερβελέρ καταγοήτευσε την Αμερική, στα πρώτα της βήματα ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, στα παρασκήνια της Συνόδου Κορυφής των G8 στο Καμπ Ντέιβιντ. Με μαύρο παντελόνι και λευκό μαντό έφτασε την παρασκευή το πρωί στην Ουάσινγκτον συνοδεύοντας τον σύντροφό Φρανσουά Ολάντ.

Το γεγονός ότι το προεδρικό ζευγάρι είναι ανύπαντρο, ότι η Τριερβελέρ (στη φωτό αριστερά) έχει πάρει ήδη δύο διαζύγια, έχει τρία παιδιά και είναι υπερδραστήρια και όμορφη εξιτάρει τους αμερικανούς, και τα ΜΜΕ παραληρούσαν όλο το σαββατοκύριακο. «Είναι σικάτη, πανέξυπνη, ανεξάρτητη, ανύπαντρη, μοιάζει με τις ...θεές σταρ του Χόλιγουντ Λορίν Μπακόλ και Κάθριν Χέμπορν» έγραφαν τα αμερικανικά Μέσα.

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ειδική ανακοίνωση (!) ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να υποδεχθεί την κυρία Τριερβελέρ παρότι δεν είναι παντρεμένη με τον γάλλο πρόεδρο. «Είναι το πρώτο ανύπαντρο ζευγάρι που μπαίνει στον Λευκό Οίκο» σχολιάζουν αμερικανικά ΜΜΕ, τα οποία δείχνουν ξετρελαμένα με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας την οποία βρίσκουν «ταλαντούχα, με πολιτικό μυαλό, σύμβουλο του Ολάντ», κάπου αναφέρεται μάλιστα και το παρατσούκλι της Τριερβελέρ σκυλί «Ροντβάιλερ» που της έχει κολήσει γάλλος πολιτικός για να δείξει πόσο επίμονη είναι στο να διαφυλάει την εικόνα του Ολάντ.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ άνοιξαν τα λεξικά τους για να ανακαλύψουν πώς μπορεί μια Πρώτη Κυρία να μην έχει παντρευτεί τον πρόεδρο της Γαλλίας. Girlfried, spouce, compagnion δεν ήξεραν ποιά λέξη ακριβώς να χρησιμοποιήσουν για να την κατατάξουν στα ρεπορτάζ τους.

«Κατά τη γνώμη μου η πλειοψηφία των Αμερικανών αποδέχεται αυτή τη σχέση επειδή είναι χαρακτηριστική της ζωής των Γάλλων» δήλωνε ο αναλυτής William Galston, του Ινστιτούτου Ερευνών Brookings. «Οι αμερικανοί δεν θα ψήφιζαν ποτέ έναν Πρόεδρο που δεν έχει παντρευτεί τη σύντροφό του» συμπληρώνει ο ίδιος αναλυτής.

Η Τριερβελέρ έκλεψε τα μάτια όλων των παρευρισκομένων όταν συνέφαγε με τη Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, επισκέφτηκε Λύκειο και Μουσείο στο Σικάγο μαζί με την κυρία Ομπάμα, την ώρα που οι 8 συνεδρίαζαν στο Καμπ Ντέιβιντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ