Βελτιώνεται ο καιρός, «αραιώνουν» οι βροχοπτώσεις - iefimerida.gr

Βελτιώνεται ο καιρός, «αραιώνουν» οι βροχοπτώσεις

Σταδιακή βελτίωση του καιρού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλυτερέυει σταδιακά ο καιρός και θα «μυρίσει» πάλι καλοκαίρι, ενω τα εντονα καιρικά φαινόμενα σταματούν σιγά σιγά. Για αύριο Κυριακή αναμένονται στα βορειοανατολικά τοπικές βροχές ιδίως το μεσημέρι, όμως θα παρουσιαστεί άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικότερα

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά και πιθανότητα καταιγίδας στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενω στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μονό τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται αρκετά αίθριος καιρός, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθει απο 13 εως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί απο το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και τον υδράργυρο να κινείται μεταξύ 13 και 25 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ