Μακρυνόρης και Κοτσίρης αποχωρούν απο τον ΛΑΟΣ και πάνε στη ΝΔ - iefimerida.gr

Μακρυνόρης και Κοτσίρης αποχωρούν απο τον ΛΑΟΣ και πάνε στη ΝΔ

Μακρυνόρης και Κοτσίρης αποχωρούν απο τον ΛΑΟΣ και πάνε στη ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες απώλειες καταγράφει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη αφού δύο ακόμη υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα βήματα του Άδωνι Γεωργιάδη και ανακοίνωσαν την προσχώρηση τους στην ΝΔ.

Πρόκειται για τους Κώστα Μακρυνόρη και Γιάννη Κοτσίρη.

«Αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των συνθηκών και τον ορατό κίνδυνο η Πατρίδα μας να υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες από μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη Αριστερά, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να υπάρξει η πανστρατιά των Φιλοευρωπαϊκών και Κεντροδεξιών δυνάμεων, που θα διασφαλίσουν την παραμονή της Χώρας στην Ευρώπη και θα αναλάβουν την Εθνική ανασυγκρότηση» δήλωσε ο κ. Κοτσίρης.

«Ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και στρατεύομαι στον αγώνα για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Μακρυνόρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ