Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Μαΐου

Τα ζώδια της Παρασκευής 18 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.Κριός

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.

Ταύρος

Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση αυτές τις ημέρες, που αν την αποδεχθείτε θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες στην πορεία. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.

Καρκίνος

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου «κάνουν» και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας.

Λέων

Ανεξάρτητα από την απάντηση, να ξέρετε ότι οι αλλαγές που θα συμβούν είναι αναπόφευκτες. Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί.

Παρθένος

Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς. Κερδισμένοι όμως θα βγείτε όσοι οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.

Ζυγός

Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Σκορπιός

Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν και προκλήσεις ή εντάσεις με τους συνεργάτες σας, Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν.

Τοξότης

γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες.

Αιγόκερως

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Υδροχόος

Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.

Ιχθείς

Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση αυτές τις ημέρες, που αν την αποδεχθείτε θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες στην πορεία. Φροντίσετε να είσετε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ