Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη η χώρα με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη η χώρα με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη η χώρα με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμένει βροχερός ο καιρός και σήμερα, με έντονες βροχές και καταιγίδες. Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει στην Δυτική Ελλάδα, ωστόσο αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα Ανατολικά

Αναλυτικότερα

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα γίνουν πιο ισχυρές κυρίως στιες θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές της κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενω θα παρατηρηθεί μικρή βελτίωση στα δυτικά από το απόγευμα. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενω στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες με τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της Δυτικής Πελοποννήσου, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία την ανατολική στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα έντονα, το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς στα βόρεια να είναι πρόσκαιρα έντονα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα, ενω θα παρουσιαστεί πιθανή βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, η πρόγνωση του καιρού είναι πιο αισιόδοξη, αφου ο καιρός βαθμιαία καλυτερεύει. Αναλυτικότερα, στη Δυτική Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά οπού πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αλλά θα υπάρχει αισθητή βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοφο κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ