Ετσι έφυγαν από τη Βουλή ο μπαμπάς, η μαμά και η κόρη Μιχαλολιάκου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι έφυγαν από τη Βουλή ο μπαμπάς, η μαμά και η κόρη Μιχαλολιάκου [εικόνες]

Ετσι έφυγαν από τη Βουλή ο μπαμπάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα γιορτής ήταν η σημερινή για την οικογένεια του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του Ελένη Ζαρούλια ορκίστηκαν έστω και για μία ημέρα βουλευτές. Στο πλευρό τους η κόρη τους Ουρανία, με το χαμόγελο στα χείλη τους συνόδευσε στη Βουλή.

Αφού ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία η οικογένεια Μιχαλολιάκου έβγαλε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες μόνη της, αλλά και με τα υπόλοιπα στελέχη του Χρυσής Αυγής, αναχώρησε με ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

Στη θέση του οδηγού έκατσε η κ.Ζαρούλια, αφού ο σύζυγος της προτίμησε να μην οδηγήσει και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο άνοιξε αμέσως τη σακούλα με τα αναμνηστικά και τον κανονισμό της Βουλής, προκειμένου να δει το περιεχόμενο.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να διαβάζει με μεγάλη προσήλωση ένα από τα έγγραφα που ήταν στο τσαντάκι, το οποίο πήραν οι νέοι βουλευτές.

Την οικογένεια Μιχαλολιάκου συνόδευε στο αυτοκίνητο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ