«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο τεύχος του Elle, που κυκλοφορεί στις 22 Μαίου, έχει δυο πράγματα που δεν περιμένεις να δεις. Την Κρίστεν Στιούαρτ, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, να ξελογιάζει ένα άντρα. Δηλαδή τον εαυτό της ντυμένο άντρα. Και, καπάκι, μια συνέντευξη στα πλαίσια της οποία δηλώνει την ανάγκη να της συμβεί κάτι που θα την καταστρέψει.

«Αισθάνομαι βαρετή και αναρωτιέμαι γιατί τα πράγματα μου έχουν έρθει τόσο εύκολα. Η ζωή μου μέχρι τώρα είναι γαμ*μ@να τέλεια. Περιμένω να μου συμβεί κάτι τρελό, να βρεθεί κάποιος που να με πηδήξει στα αλήθεια, να με καταστρέψει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;».

«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Aυτή είναι η πλήρης δήλωση της πρωταγωνίστριας του Twilight στο περιοδικό Elle. Όπως είναι φανερό, το θέμα της δεν είναι σεξουαλικό, αλλά βαθιά υπαρξιακό.

«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά το κατά πόσο είναι σέξι η καινούργια της φωτογράφηση, η αλήθεια είναι ότι απλά παλεύεται περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη.

«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κρίστεν επίσης δεν επιβεβαιώνει αν είναι αρραβωνιασμένη με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (παρόλο που την έχουν δει να φοράει χρυσό δαχτυλίδι στο χέρι).

«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σκεφτείτε ότι το ότι έχουν σχέση είναι κάτι που της ξέφυγε κατά την διάρκεια του προμότιον στην Αγγλία για το Snow White and The Huntsman, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να εξερευνήσει παραπάνω την χώρα απάντησε πως «Ναι, γιατί το αγόρι μου είναι Άγλλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ