Ζευγάρι αυτοκτόνησε σε… νεκροταφείο - iefimerida.gr

Ζευγάρι αυτοκτόνησε σε… νεκροταφείο

Αιόβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα παράξενο θέαμα αντίκρισε ο φύλακας ενός νεκροταφείου στην Αιόβα, ο ποίος ενώ περιπολούσε προχτές το βράδυ την περιοχή, βρήκε ένα ζευγάρι νεκρό δίπλα σε φρεσκοσκαμμένο τάφο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, ο 38χρονος Μάθιου Βανχάους και η 31χρονη σύζυγός του Λία, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν μαζί το μάταιο τούτο κόσμο και έδωσαν ραντεβού στο νεκροταφείο για να πραγματοποιήσουν την απόφασή τους.

Όπως ανέφερε αστυνομικός σε τοπικό δίκτυο, οι αυτόχειρες αυτοπυροβολήθηκαν ταυτοχρόνως στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πεθάνουν ακαριαία. Οι σωροί τους βρέθηκαν η μια δίπλα στην άλλη, λίγα μέτρα πιο μακριά από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους, τα οποία ήταν άθικτα.

Το τι τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση παραμένει άγνωστο, ωστόσο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο ήταν και οι δύο άνεργοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ