Συστράτευση στελεχών – βουλευτών στο ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών - iefimerida.gr

Συστράτευση στελεχών – βουλευτών στο ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών

Συστράτευση στελεχών – βουλευτών στο ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον επαναπατρισμό των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ επικεντρώνεται ο προεκλογικός αγώνας του κόμματος όπως διαμήνυσε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε κομματικά στελέχη της Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά κάλεσε τους επικεφαλής των νομαρχιακών και περιφερειακών οργανώσεων του κινήματος να αναλάβουν δράση και να επαναπροσεγγίσουν κοινωνικές ομάδες που δυσαρεστήθηκαν λόγω συνθηκών το προηγούμενο διάστημα από την οικονομική πολιτική του κόμματος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στους κομματικούς παράγοντες ότι θα περιοδεύσει σχεδόν σε όλους τους νομούς της χώρας, με στόχο να έλθει κοντά στην κοινωνία αποφεύγοντας σ' αυτήν την προεκλογική περίοδο τις μεγάλες συγκεντρώσεις.

Ανέφερε επίσης ότι στην μάχη των περιοδειών θα επιστρατευθούν και τα επώνυμα στελέχη του κόμματος όπως επίσης και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές.

Είπε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να απευθυνθεί εκ νέου σε στελέχη του που απομακρύνθηκαν ψυχικά από το κίνημα, -ακόμη και στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου- που «αλλαξοπίστησαν» με στόχο να πεισθούν ότι αξίζει τον κόπο να επιστρέψουν ενεργά και να βοηθήσουν στον αγώνα για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι το κόμμα βρίσκεται αντιμέτωπο με μία διπλή πρόκληση: Των εκλογών και της αναγέννησης της παράταξης. Πρόσθεσε όμως με νόημα ότι «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται».

Από την πλευρά τους οι γραμματείς των οργανώσεων μετέφεραν στον κ. Βενιζέλο το αρνητικό κλίμα που εισπράττουν από τους πολίτες όπως επίσης και τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς τα οικονομικά του κόμματος βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ