Έτοιμος για «κατέβασμα» ο Chrome 19, από την Google - iefimerida.gr

Έτοιμος για «κατέβασμα» ο Chrome 19, από την Google

Έτοιμος για «κατέβασμα» ο Google Chrome 19
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμοι για όλους τους χρήστες τους διαδικτύου είναι πλέον η νέα έκδοση του δημοφιλούς περιηγητή στο διαδίκτυο, Google Chromeμ, ο οποίος υπόσχεται και νέες καινοτομίες.

νέα έκδοση που είναι έτοιμη για «κατέβασμα» ονομάζεται Chrome 19 και αναμένεται να είναι πιο γρήγορος και πιο σταθερός. Σημαντική καινοτομία θα είναι και η δυνατότητα που θα έχει πλέον ο χρήστης να συγχρονίζει όλα τα «tabs-καρτέλες» ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές. Μεταξύ των οποίων θα είναι μάλιστα πολλά «έξυπνα τηλέφωνα-smartphones» και tablets καθώς η beta του Chrome για Android ήδη την υποστηρίζει.

Ωστόσο επειδή οι «ορέξεις» πολλών χρηστών είναι μεγάλες, η εταιρεία πρόλαβε να ενημερώσει πως η πρόσβαση στην λειτουργία του συγχρονισμού των καρτελών θα είναι σταδιακή και δεν θα είναι διαθέσιμη από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς ή θα πρέπει να περιμένετε, ανοίξτε ένα νέο tab και ελέγξτε αν υπάρχει η επιλογή «other devices».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ