Πικραμμένος: Λόγω ονόματος είμαι ο καταλληλότερος για την εποχή - iefimerida.gr

Πικραμμένος: Λόγω ονόματος είμαι ο καταλληλότερος για την εποχή

Ο Πικραμμένος πήρε από τον Παπούλια την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα οτι θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του δειχνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος και του ανέθεσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, εξέφρασε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ο κ. Πικραμμένος τόνισε πως θα είναι αυστηρά υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ωστόσο είπε ότι «δεν μου διαφεύγει ότι η πατρίδα διέρχεται δύσκολες στιγμές. Με τη δική σας καθοδήγηση κ. Πρόεδρε, πρέπει να διαφύγουμε τους κινδύνους και να προχωρήσουμε σε ομαλή μετάβαση σε μια πολιτική κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Διάβασα ότι, λόγω ονόματος, είμαι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός για να κλείσει η εποχή της Μεταπολίτευσης».

«Θα σας πω και εγώ κάτι ευχάριστο. Θα δεχθώ με χαρά να μας προσφέρετε καφέ με πολλή ζάχαρη», ανταπέδωσε το χαριτολόγημα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τη συζήτηση έκλεισε ο κ. Πικραμμένος, λέγοντας, ότι θα ήθελε μετά από εκείνον «να υπάρξει μια περίοδος αναγέννησης για την ωραία μας χώρα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ