Βενιζέλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για λαϊκισμούς και δημαγωγίες - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για λαϊκισμούς και δημαγωγίες

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για λαϊκισμούς και δημαγωγίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα πράγματα είναι δύσκολα και η πατρίδα πρέπει να παραμείνει όρθια», συνεπώς οι μέρες που ακολουθούν μέχρι τις εκλογές είναι μέρες ευθύνης και εθνικού στοχασμού δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Η πατρίδα πρέπει να μείνει όρθια και η κατάσταση για τους Έλληνες δεν πρέπει να επιδεινωθεί» ανέφερε ο πρόέδρος του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Εξηγώντας τα περί εθνικού στοχασμού, ο κ. Βενιζέλος τόνισε, μάλιστα, ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχουν στενέψει τα περιθώρια του λαϊκισμού, της δημαγωγίας, και των ανεύθυνων και ανέξοδων υποσχέσεων.

«Δεν μπορούν», πρόσθεσε, «να επαναληφθούν τώρα, όσα έγιναν και ειπώθηκαν στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο», ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να σταθμίσουν τα πράγματα όπως έχουν διαμορφωθεί.

Ο κ. Βενιζέλος αναγνώρισε και πάλι τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, αλλά πρόσθεσε ότι τώρα αυτό που έχει σημασία είναι το μέλλον της χώρας.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας στην πρόταση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τον Γεράσιμο Αρσένη, την χαρακτήρισε «φθηνή πρόταση κομματικής συναλλαγής», η οποία, όπως πρόσθεσε, αποτελεί και μια «κολοσσιαία αντίφαση».

Εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατόν ο κ. Τσίπρας να μη δέχεται οικουμενική πολιτική κυβέρνηση και τώρα να προτείνει πολιτικό πρόσωπο για μια καθαρά υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι όλοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και κανένα στέλεχος του Κινήματος δεν θα μετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, το οποίο δεν θα αποτελείται από περισσότερους από 15-17 υπουργούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ