Καμμένος: Διαφωνήσαμε με την παραμονή Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού - iefimerida.gr

Καμμένος: Διαφωνήσαμε με την παραμονή Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού

Καμμένος: Διαφωνήσαμε με την παραμονή Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, πρώτος έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και υποστήριξε πως η πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για τη θέση του πρωθυπουργού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση ήταν να παραμείνει ο Λουκάς Παπαδήμος.

Μία πρόταση με την οποία συμφώνησαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος. Κάτι που όμως δεν το δέχθηκε ο κ.Καμμενος, ο οποίος πρότεινε το δικαστικό Παναγιώτη Πικραμμένο για την πρωθυπουργία και τους διεθνολόγο Παναγιώτη Ύφεστο, για υπουργό Εξωτερικών και τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ, Γιώργο Γράψα για υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο κ.Καμμένος είπε ακόμα πως η πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού ο Γεράσιμος Αρσένης, αργότερα όμως δέχθηκε την πρόταση για Παπαδήμο.

Παράλληλα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ζήτησαν η υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην καμία απόφαση, να μην υπογράψει κανένα διατάγματα, ενώ στη διάσκεψη του ΝΑΤΟ για την ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ να θέσει βέτο.

Τέλος αναφερόμενος στις εκλογές ο κ.Καμμένος υποστήριξε πως το προεκλογικό κλίμ απου θα δημιουργηθεί δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την τουριστική περίοδο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα μπορέσει να διαμορφώσει τις συνθήκες για το κύρος των εθνικών εκλογών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ