Κόντρα Βενιζέλου-Τσίπρα για τα... μάτια της Λούκας Κατσέλη - iefimerida.gr

Κόντρα Βενιζέλου-Τσίπρα για τα... μάτια της Λούκας Κατσέλη

Κόντρα Βενιζέλου-Τσίπρα για τα μάτια της Λούκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε στο Προεδρικό Μέγαρο η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Γεράσιμος Αρσένης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αντέδρασε αμέσως χαρακτηρίζοντας την πρόταση «άθλια κομματική συνδιαλλαγή».Απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα τον κατηγόρησε ευθέως ότι η κίνηση αυτή γίνεται ώστε να προσεταιριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις ψήφους της Λούκας Κατσέλη και να απορροφήσει το κόμμα Κοινωνική Συμφωνία.

Η άμεση αντίδραση στην πρόταση Τσίπρα είχε ως αποτέλεσμα την αναδίπλωσή του και την αποδοχή της κοινής πρότασης ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας για τον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Αφησε όμως το αποτύπωμά της στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών. Είναι προφανές ότι η πρόταση για πρωθυπουργό Αρσένη έγινε για συμβολικούς λόγους προκειμένου να διαφανεί η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να απορροφήσει το κόμμα της κυρίας Κατσέλη, το οποίο κέρδισε υψηλά ποσοστά στη Β' Αθήνας.

Το ενδεχόμενο προεκλογικής συμφωνίας Τσίπρα-Κατσέλη τρομάζει τον κ. Βενιζέλο αφού η τελευταία δεξαμενή ψήφων που απέμεινε στο ΠΑΣΟΚ δείχνει πλέον να κλείνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ