Πανικός στο Ηράκλειο - Περαστικοί είδαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στο λιμάνι... - iefimerida.gr

Πανικός στο Ηράκλειο - Περαστικοί είδαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στο λιμάνι...

Πανικός στο Ηράκλειο - Περαστικοί είδαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στο λιμά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πτώμα ενός άνδρα ηλικίας περίπου 55 ετών ανασύρθηκε το πρωί από το λιμάνι του Ηρακλείου και όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία....

Το πτώμα εντόπισαν περαστικοί που το είδαν να επιπλέει στο νερό κοντά στο φρούριο του Κούλε, ενώ αμέσως στήθηκε από το λιμενικό επιχείρηση ανάσυρσης.

Οπως γράφει το cretalive.gr, στο τσαντάκι του βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και ζητούσε συγνώμη από τα παιδιά του για το γεγονός ότι οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή...

Την εκδοχή της αυτοκτονίας ενισχύει και το γεγονός ότι βρέθηκε χωρίς παπούτσια, τα οποία εντοπίστηκαν έξω από τη θάλασσα, κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος τα έβγαλε πριν κάνει τη μοιραία βουτιά στο νερό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ