O Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε – επιτέλους - για την Κατερίνα Θάνου - iefimerida.gr

O Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε – επιτέλους - για την Κατερίνα Θάνου

Αλέξανδρος Παρθένης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτά μίλησε για το γάμο του με την Κατερίνα Θάνου ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο οποίος μέχρι πρότινος φύλαγε τη σχέση του με την αθλήτρια όσο πιο μακριά μπορούσε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου δήλωσε: «Άμα θες να κρύψεις κάτι και να μην το διατυμπανίζεις, μια χαρά μπορείς να το καταφέρεις. Εντάξει, όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολύ καιρό, αργά η γρήγορα θα μαθευτεί. Ήμασταν λίγο καιρό με την Κατερίνα και καταφέραμε και το προστατέψαμε».

Πάντως, αρνήθηκε να αποκαλύψει πώς προέκυψε η γνωριμία και η σχέση τους, αν και πρόσθεσε: «Όταν έχεις περάσει από κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, γνωρίζοντας έναν άνθρωπο μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις. Από την πρώτη μέρα με την Κατερίνα, ήταν κάτι πολύ δυνατό».

Τέλος, όταν η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε αν φοβάται πως η καθημερινή τριβή μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση τους, απάντησε: «Όχι, δεν φοβάμαι. Μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ