Στέλιος Μάινας: «Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι ο γιος μου θα μπορούσε να κολλήσει AIDS» - iefimerida.gr

Στέλιος Μάινας: «Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι ο γιος μου θα μπορούσε να κολλήσει AIDS»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγωνία του πατέρα μπροστά σε όλα όσα συμβαίνουν με τις οροθετικές ιερόδουλες εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μάινας ως καλεσμένος της εκπομπής "Κορίτσια για σπίτι".

«Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι και ο δικός μου γιος θα μπορούσε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που κόλλησαν τον ιό του AIDS από τις ιερόδουλες» ήταν η πλήρης δήλωση του Στέλιου Μάινα, ο οποίος συμπλήρωσε «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα ζήσουμε πρωτόγονα πράγματα. Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη γιατί δεν υπάρχει πρόληψη και μέριμνα, δεν μπορούν να είναι τα πάντα ασύδοτα στην κοινωνία μας».

Οι περισσότερες από τις αναφορές στο θέμα, μένουν ως εδώ. Κάτι που αδικεί βάναυσα τον υπερ-ταλαντούχο πρωταγωνιστή ο οποίος επίσης είπε «Εξίσου θύματα είναι και οι ίδιες οι κοπέλες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δέσμιες ναρκωτικών ουσιών. Που σημαίνει ότι βρέθηκαν ως εδώ από αδυναμία να πληρώσουν την δόση τους. Κάτι που το βλέπω καθημερινά, ανθρώπους δηλαδή να πεθαίνουν, αφού κυκλοφορώ καθημερινά στην πόλη με ένα μηχανάκι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ