Στο εδώλιο και πάλι ο δράκος των Χανίων - iefimerida.gr

Στο εδώλιο και πάλι ο δράκος των Χανίων

Στο εδώλιο και πάλι ο δράκος των Χανίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δικαστήριο και πάλι οδηγείται Αλβανός που έχει ήδη καταδικαστεί για 7 βιασμούς και κατηγορείται για συνολικά 15. Πρωτόδικα έχει καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 27 ετών. Ο κακοποιός έχει γίνει γνωστός ως ο δράκος των Χανιών που βίαζε και βασάνιζε τα θύματα του. Μάλιστα ο αδίστακτος δράστης δεν είχε διστάσει να επιτεθεί και σε ένα ανήλικο κορίτσι.

Κατά την απολογία του ο δράστης υποστήριξε πως δε θυμάται να έχει κάνει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και αποδίδει τις κατηγορίες σε πλεκτάνη.

Ο Αλβανός συνελήφθη όταν επιχείρησε να «προσεγγίσει» ένα ζευγάρι Χανιωτών σε παραλία της πόλης με σκοπό να βιάσει την κοπέλα.

Μεταξύ των περιπτώσεων που του αποδίδονται και καταδικάστηκε πρωτόδικα είναι: η περίπτωση μίας Ουκρανής την οποία κακοποίησε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, αλλά και μία κοπέλα από τα Χανιά, στην οποία επιτέθηκε όταν είχε πάει με τον σκύλο της βόλτα σε παραλία. Ο κακοποιός χτύπησε τόσο άσχημα την άτυχη κοπέλα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για εβδομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ