Αναζητούν Ρουμάνα ιερόδουλη που είναι φορέας του AIDS - iefimerida.gr

Αναζητούν Ρουμάνα ιερόδουλη που είναι φορέας του AIDS

Αναζητούν Ρουμάνα ιερόδουλη που είναι φορέας του AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση συναγερμου βρίσκονται στην ΕΛ.ΑΣ καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου η Ιντερπόλ έστειλε σήμα στις ελληνικές αρχές για μία Ρουμάνα ιερόδουλο, φορέα του AIDS, η οποία εξαφανίστηκε από τη χώρα της πέρυσι την άνοιξη και εντοπίστηκε στα Ιωάννινα πριν από μια εβδομάδα.

Όπως αναφέρει και το Πρώτο Θέμα η γυναίκα επικοινώνησε με την οικογένεια της από κινητό τηλέφωνο και ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειας της ότι δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω, την επόμενη μέρα μάλιστα κάποιος άγνωστος έστειλε μήνυμα από το ίδιο κινητό τηλέφωνο ζητώντας από την οικογένεια της να μην την ξαναενοχλήσει, «γιατί έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να την βρουν».

Σύμφωνα με τον έλληνα δημοσιογράφο που εργάζεται στη Ρουμανία, Νίκο Κουδούνης η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα γιατί η κοπέλα φέρεται να είναι φορέας του Aids.

Η 37χρονη ιερόδουλη δούλευε σε γνωστό μπαρ των Ιωαννίνων και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με δεκάδες Έλληνες πελάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ