Πρότεινε στις γυναίκες που έχουν AIDS να είναι άπλυτες για να μην είναι θελκτικές! - iefimerida.gr

Πρότεινε στις γυναίκες που έχουν AIDS να είναι άπλυτες για να μην είναι θελκτικές!

AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πολιτικός στην Ζιμπάμπουε έχει ξεσηκώσει κύμα οργής επειδή πρότεινε ιδιαίτερα ανορθόδοξους τρόπους αντιμετώπισης ενάντια στην φονική ασθένεια που μαστίζει την χώρα, το AIDS.

Σύμφωνα με στοιχεία της Unicef από το 2009, περισσότερο από 14% του ενήλικου πληθυσμού στη Ζιμπάμπουε έχουν HIV / AIDS.

Ο Γερουσιαστής Morgan Femai σε ομιλία του στο κοινοβούλιο για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη φονική ασθένεια, δήλωσε πως ο λόγος για τον οποίο η χώρα ασθενεί σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι πως οι άντρες δυσκολεύονται να αντισταθούν στις καλοντυμένες και ελκυστικές γυναίκες. Και μοναδική λύση για αυτόν για να μην προσβληθούν κι άλλοι είναι απλά... να σταματήσουν οι γυναίκες να είναι ελκυστικές και περιποιημένες.

Συγκεκριμένα, σοκαριστικά και ακραία ήταν τα μέτρα που πρότεινε ο πολιτικός. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτό που προτείνω είναι πως η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλήξει σε ένα νόμο που υποχρεώνει τις γυναίκες να έχουν το κεφάλι τους τελείως ξυρισμένο, όπως αυτό που κάνουν οι Αποστολικοί αιρέσεις»

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει, επίσης, να μην κάνουν μπάνιο, επειδή αυτό είναι που έχει προκαλέσει όλα αυτά τα προβλήματα.»

Ο γερουσιαστής Femai πρότεινε επίσης την γυναικεία περιτομή θεωρώντας πως θα βοηθήσει να σταματήσει την εξάπλωση της νόσου.

Είπε συγκεκριμένα: «Οι γυναίκες έχουν περισσότερη υγρασία στα όργανά τους σε σύγκριση με τους άνδρες έτσι υπάρχει ανάγκη για την έρευνα σχετικά με το πώς να ασχοληθεί με αυτή την υγρασία επειδή είναι ευνοϊκό για την αναπαραγωγή βακτιρίων. Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος για να απορροφήσει την υγρασία.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ