«Σκοτεινιάζει» σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες - iefimerida.gr

«Σκοτεινιάζει» σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

«Σκοτεινός» και σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μουντό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, ενω προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στα βόρεια, με πτώση θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, το βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Αναλυτικότερα

Για τη Μακεδονία προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ενω η θρμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θακυμανθεί απο 16 εως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα τοπικά θα είναι έντονα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και κυρίως σε ορεινές περιοχές στα υπόλοιπα, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου και στη Θεσσαλία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν ενω υπάρχει πιθανότητα βροχής τη νύχτα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τη νύχτα θα αυξηθούν ενω υπάρχει πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενω υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενω τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενω από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές και τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα βόρεια και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ