1 δισ. δολάρια εισπράξεις μέχρι τώρα το Εκδικητές-Σπάει κάθε ρεκόρ - iefimerida.gr

1 δισ. δολάρια εισπράξεις μέχρι τώρα το Εκδικητές-Σπάει κάθε ρεκόρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που η ταινία του Τζος Γουέντον συνεχίζει την ιλιγγιώδη πορεία της (αφού το Dark Shadows του Τζόνι Ντεπ δεν κατάφερε να την σταματήσει), με αποτέλεσμα να είναι ήδη 11η στην λίστα με τα μεγαλύτερα blockbuster στην ιστορία του κινηματογράφου.

103,2 εκ. δολάρια από τις ΗΠΑ και άλλα 95 εκ. δολάρια από τον υπόλοιπο πλανήτη παντελόνιασαν σήμερα το πρωί οι παραγωγοί των Εκδικητών που βλέπουν την τυφλή εμπιστοσύνη τους στον σκηνοθέτη δημιουργό του Buffy να δικαιώνεται.

Συνολικά οι Εκδικητές έχουν ήδη συγκεντρώσει 1 δις σε εισπράξεις, αποτελώντας με διαφορά την μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς.

Επόμενος στόχος τους να βρεθούν άμεσα στην πρώτη δεκάδα των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών στην ιστορία, εκεί που τους περιμένουν για να τους κάνουν παρέα ταινίες όπως το Toy Story 3 και το Dark Knight.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ