Τα ζώδια της Κυριακής 13 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 13 Μαΐου

Τα ζώδια της Κυριακής 13 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Ταύρος

Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Θα προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

Καρκίνος

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο.

Λέων

Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Παρθένος

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων.

Ζυγός

Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που θέλετε για το εαυτό σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

Σκορπιός

Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.

Τοξότης

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Κατανικήστε αυτήν την τάση για να μην χαθούν σημαντικές ευκαιρίες. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά παρόλα αυτά ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο.

Ιχθείς

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ