Παπούλιας σε Ολάντ: Η μάχη σας και δική μας μάχη - iefimerida.gr

Παπούλιας σε Ολάντ: Η μάχη σας και δική μας μάχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάχη που προετοιμάζεστε να δώσετε για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα στην Ευρώπη, θα είναι μεγάλης σημασίας και για την ανάκαμψη της δικής μας χώρας» επισημαίνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στη συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Για την πατρίδα μου, επισημαίνει ο κ. Παπούλιας, «έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή η προοπτική, καθώς η Ελλάδα διέρχεται μια βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και απαιτείται για την υπέρβασή της και πέρα από τις γνωστές θυσίες των πολιτών της, η αλληλέγγυα στήριξη των φίλων της στο εξωτερικό, εκ των οποίων, μεταξύ αυτών που διαθέτουν τα μέσα, η Γαλλία βρίσκεται στην πρώτη θέση».

«Σας παρακαλώ, κύριε Πρόεδρε, να πιστέψετε στην έκφραση των αισθημάτων μου εξαιρετικά υψηλής εκτίμησης» καταλήγει η επιστολή του κ. Παπούλια προς τον Φρανσουά Ολάντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ