Κουβέλης: Τέρμα τα παραμύθια – αφού ο ΣΥΡΙΖΑ μένει έξω, πάμε για εκλογές - iefimerida.gr

Κουβέλης: Τέρμα τα παραμύθια – αφού ο ΣΥΡΙΖΑ μένει έξω, πάμε για εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επαναβεβαίωσε ο Φώτης Κουβέλης τη θέση που διατύπωσε το πρωί της Παρασκευής, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, εάν σε αυτήν δεν λάβει μέρος και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ: «Τέλος τα παραμύθια. Θα περιμένουμε, αλλά είναι προφανές από τις αντιδράσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει, γιατί από τη πρώτη στιγμή ήθελε εκλογές».

Ο κ. Κουβέλης επέρριψε τις ευθύνες για αυτήν εξέλιξη στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι μετέτρεψε «σε προεκλογικό του διήμερο τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης της Αριστεράς». Πρόσθεσε ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ: «Τώρα αρνείται την πρότασή μας για οικουμενική κυβέρνηση, είναι φανερό ότι επείγονται για εκλογές και απλώς δεν το λένε».

Μιλώντας για την πρότασή του να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση, ο κ Κουβέλης επανέλαβε πως ούτε το κόμμα ούτε ο ίδιος διεκδικούν κάτι περισσότερο από την ικανοποίηση ότι συνέβαλε στην εξεύρεση λύσης.

Τόνισε ότι, αν δεν διαφοροποιηθεί η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη για τις εκλογές. Κάλεσε δε τους πολίτες να ενισχύσουν το κόμμα του, ως δύναμη «αριστερού ευρωπαϊσμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ