Χρήστος Δάντης: Αν δεν ήμουν εγώ ο Χατζηγιάννης δεν θα υπήρχε - iefimerida.gr

Χρήστος Δάντης: Αν δεν ήμουν εγώ ο Χατζηγιάννης δεν θα υπήρχε

Χρήστος Δάντης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα και τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, μίλησε σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, ο συνθέτης και τραγουδιστής Χρήστος Δάντης.

Μιλώντας στο «ΕΓΩ», ο Δάντης είπε μεταξύ άλλων: «Κοιτώντας προς τα πίσω, συνειδητοποίησα πόσο και πόσους έχει επηρεάσει η μουσική που κάναμε στο παρελθόν. Αν, για παράδειγμα, δεν είχαν προηγηθεί αυτά που έκανα εγώ, δεν θα υπήρχαν στη μουσική άνθρωποι όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης».

Απαντώντας σε ερώτηση για τν άποψή του για το Μιχάλη Χατζηγιάννη ως καλλιτέχνη, είπε: «Ο Χατζηγιάννης είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός, ως τραγουδιστής, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Έλενα Παπαρίζου λέγοντας: «Πιστεύω ότι την Έλενα δεν τη διαχειρίστηκαν κάποιοι άνθρωποι τόσο καλά στο παρελθόν, όσον αφορά στο ρεπερτόριο της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ