Πίρλο: «Ο Αλέγκρι δεν με ήθελε στη Μίλαν» - iefimerida.gr

Πίρλο: «Ο Αλέγκρι δεν με ήθελε στη Μίλαν»

Αντρέα Πίρλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντρέα Πίρλο εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε το καλοκαίρι του 2011 να αποχωρήσει από την Μίλαν και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Ο 32χρονος μέσος τόνισε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προτιμούσε να χρησιμοποιεί τους Αμπροζίνι και Φαν Μπόμελ στο κέντρο αντί για τον ίδιο, ενώ οι «ροσονέρι» θεωρούσαν πως δεν ήταν πλέον χρήσιμος στην ομάδα. «Η Μίλαν μου πρόσφερε επέκταση για ένα χρόνο, αλλά εγώ ήθελα τρία, καθώς ήμουν ο πιο μικρός από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν. Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έφυγα ήταν επειδή ο Αλέγκρι προτιμούσε να χρησιμοποιεί τους Αμπροσίνι και Φαν Μπόμελ για τη θέση μπροστά από την άμυνα, παρά εμένα. Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι της αποχώρησής μου. Η Μίλαν αποφάσισε πως δεν ήμουν πλέον χρήσιμος», δήλωσε ο Ιταλός άσος στην «Gazzetta dello Sport».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ