Βροχερός καιρός και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Βροχερός καιρός και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα

Βροχερός καιρός και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαλάει ο καιρός σήμερα με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν τοπικές βροχες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πιο έντονα κατά τόπους σε Θεσσαλία, Σποράδες, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Πελοπόννησο.

Αναλυτικότερα

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται λίγς νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενω τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 και κατά τόπους 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές, ενω τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν μεμονωμες καταιγίδες. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους εντονότερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες στη βόρεια Κρήτη απο το μεσημέρι και τη νύχτα στις Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα γίνουν πιο πυκνές στα βόρεια, ενω υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το μεσημέρι πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στις Κυκλαδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους έντονες και αναμένεται βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα αρχικά λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. ενω η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ