Ιβκοβιτς: «Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια» - iefimerida.gr

Ιβκοβιτς: «Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια»

Euroleague
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του final four της Κωνσταντινούπολης πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, η οποία διαθέτει περισσότερη ενέργεια ως ομάδα σε σχέση με την Μπαρτσελόνα, που είναι πιο έμπειρη.

«Συγχαίρω την Euroleague για μία ακόμη πετυχημένη σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε εδώ. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή κι έμπειρη ομάδα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και περιμένω έναν δυνατό ημιτελικό. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για σημεία-κλειδιά. Η Μπαρτσελόνα έχει ατού τη μεγάλη εμπειρία, ενώ εμείς έχουμε πιο πολύ ενέργεια. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να μην αγχωθούν οι παίκτες μου», τόνισε αρχικώς ο Σέρβος προπονητής, ενώ σε σχετική ερώτηση για την παρουσία πολλών φιλάθλων των «ερυθρόλευκων» παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, είπε:

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλο τον κόσμο και εμείς παίζουμε μπάσκετ για να κάνουμε το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους οπαδούς. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ, είναι από μόνη της η παρουσία μας πολύ μεγάλη επιτυχία και περιμένουμε δύο μεγάλα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά να είμαι εδώ. Ο δρόμος για το Final 4 ήταν δύσκολος, αλλά αξίζουμε μία θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα, την οποία σεβόμαστε απόλυτα. Ελπίζω να φτάσουμε στον τελικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ