Άλλες πέντε ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS - iefimerida.gr

Άλλες πέντε ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS

Άλλες πέντε ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις 31 έχουν φτάσει οι εκδιδόμενες γυναίκες στην Αθήνα που έχουν εντοπιστεί αν είναι θετικές στον HIV που προκαλεί τον ιό του AIDS, μετά τους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιεί το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Την Πέμπτη το πρωί μετά από ελέγχους στους οποίους συμμετέχει και η Αστυνομία, προσήχθησαν 22 γυανίκες και οι πέντε από αυτές βρέθηκαν οροθετικές. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις Ελληνίδες και δύο αλλοδαπές.

Ήδη, σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στα εξής τηλέφωνα: τηλεφωνική γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222 - Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ