Εισήγηση- βόμβα σε Βενιζέλο: Έξω από τις λίστες ο Παπανδρέου - iefimerida.gr

Εισήγηση- βόμβα σε Βενιζέλο: Έξω από τις λίστες ο Παπανδρέου

Εισήγηση- βόμβα σε Βενιζέλο: Έξω από τις λίστες ο Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εισήγηση-«βόμβα» να μην είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο των ριζικών ανατροπών που προτίθεται να κάνει για να αλλάξει την φυσιογνωμία του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος έχει ακούσει προτάσεις που περιλαμβάνουν ακόμα και την αποχώρηση του κ. Παπανδρέου από τις εκλογικές λίστες καθώς η παρουσία του αποτελεί «βαρίδι» για την παράταξη αφού- όπως λένε- συνέβαλε τα μέγιστα στην διαμόρφωση της συντριβής του κόμματος την Κυριακή

Ο κ. Βενιζέλος ο οποίος δεν επιθυμεί ανοικτή σύγκρουση με τον προκάτοχο του ειδικά αυτή την περίοδο δεν έχει αποφασίσει για το θέμα ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως στην περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου θελήσει να διευκολύνει με την αποχώρηση του δεν θα τον προτρέψει να παραμείνει και να είναι ξανά υποψήφιος.

Πάντως θεωρείται βέβαιο ότι ο κ. Βενιζέλος δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στις εκλογικές λίστες μια σειρά από στενούς συνεργάτες του κ. Παπανδρέου η παρουσία των οποίων θεωρεί ότι έβλαψε το κόμμα στην εκλογική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ