Ο Λιάιτς αποκάλυψε τι του είπε ο προπονητής του που τον γρονθοκόπησε - iefimerida.gr

Ο Λιάιτς αποκάλυψε τι του είπε ο προπονητής του που τον γρονθοκόπησε

Φιορεντίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντεμ Λιάιτς αποκάλυψε με δηλώσεις του τι είπε στον προπονητή του, Ντέλιο Ρόσι, που προκάλεσε την επίθεση του Ιταλού τεχνικού στον Σέρβο μέσο, αλλά και τι του απάντησε ο πρώην τεχνικός της Φιορεντίνα.

«Όταν έγινα αλλαγή χειροκρότησα και του είπα στα ιταλικά "Είσαι μεγάλος, είσαι σπουδαίος". Εκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη. Αλλά δεν περίμενα μία τέτοια αντίδραση», δήλωσε ο 20χρονος άσος στην «Corriere della Serra» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δεν είναι αλήθεια ότι έβρισα την νεκρή μητέρα του, ούτε είπε τίποτα για το ανάπηρο παιδί του. Ο Ρόσι προσπάθησε πολλές φορές να με χτυπήσει ενώ την ίδια ώρα μου έλεγε "είσαι μαλάκας, θα σε σκοτώσω". Εγώ του απάντησα στα σέρβικα και σίγουρα δεν του έλεγα κοπλιμέντα. Ένας από τους συνεργάτες του με κρατούσε από το ένα χέρι και μου έλεγε να παραμείνω ήρεμος. Δεν αντέδρασα στην επίθεση που δέχτηκα και νιώθω περήφανος γι αυτό. Δεν θα μπορέσω να τον συγχωρήσω ποτέ για αυτό που έκανε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ