Απίστευτο! Το CNN πέθανε τον James Blunt - iefimerida.gr

Απίστευτο! Το CNN πέθανε τον James Blunt

Απίστευτο! Το CNN πέθανε τον James Blunt
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο James Blunt δεν πέθανε, ζει και βασιλεύει, παρότι μια από τις μεγαλύτερες, δημοφιλέστερες και εγκυρότερες ιστοσελίδες παγκοσμίως, αυτή του CNN το παρουσίασε νεκρό, δίνοντας, μάλιστα και λεπτομερέστατο ρεπορτάζ σχετικά με τις... τελευταίες ώρες του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, ο τραγουδιστής έπαθε καρδιακό επεισόδιο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή!

Μάλιστα το CNN παρείχε και λεπτομέρειες γύρω από το... γεγονός, αφού ανέφερε ότι ο James Blunt μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη στις 14:26 τοπική ώρα στο νοσοκομείο UCLA, όπου, πάντα σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του μεγάλου ειδησεογραφικού site, έφυγε από τη ζωή.

Το CNN φιλοξενούσε ακόμη και δηλώσεις του αδελφού του τραγουδιστή, καθώς και ενός ειδικού αναλυτή ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε μιλήσει με τον μάνατζερ του τραγουδιστή.

Η είδηση φυσικά δεν ισχύει, αφού ο James ζει και βασιλεύει. Μάλιστα, αντιμετωπίζει το γεγονός με ιδιαίτερο χιούμορ, αφού όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «δεν είμαι σίγουρος πόσο ισχύουν οι φήμες ή όχι, αλλά αν ισχύουν μπορώ να σας ενημερώσω πως η ζωή μετά θάνατον μοιάζει εκπληκτικά στο Λονδίνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ