Ο Ντάστιν Χόφμαν έσωσε τη ζωή δικηγόρου - iefimerida.gr

Ο Ντάστιν Χόφμαν έσωσε τη ζωή δικηγόρου

ασθενοφόρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη λίστα των διάσημων που το τελευταίο διάστημα έχουν σώσει ανθρώπους που κινδυνεύουν προστέθηκε ο ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν, ο οποίος έσωσε τη ζωή δικηγόρου, όταν υπέστη έμφραγμα την ώρα που έκανε τζόγκινγκ στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.

Ο 27χρονος Σαμ Ντέμπστερ δήλωσε χθες στην εφημερίδα Sun ότι ο Χόφμαν έσπευσε προς βοήθειά του, όταν εκείνος κατέρρευσε στο πάρκο πριν από δέκα μέρες και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Οι νοσηλευτές δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο 74χρονος ηθοποιός κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε με τον Ντέμπστερ μέχρι να φθάσουν. Ο Χόφμαν, ο οποίος διαθέτει σπίτι εκεί κοντά, έφυγε όταν οι νοσηλευτές κατάφεραν να επαναφέρουν τις αισθήσεις του Ντέμπστερ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίλα Κούνις βοήθησε έναν εργάτη, ο οποίος το περασμένο σαββατοκύριακο δούλευε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και έπαθε επιληπτική κρίση, ο πρωταγωνιστής του Grey's Anatomy, ο Πάτρικ Ντέμπσι, απεγκλώβισε έναν έφηβο από τα συντρίμμια αυτοκινήτου στο Μαλιμπού τον περασμένο μήνα και ο Ράιαν Γκόσλινγκ άρπαξε μια Βρετανή από το χέρι την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο ενώ ερχόταν αυτοκίνητο στο Μανχάταν, τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ