Άθλια βαρβαρότητα σε φάρμα γουρουνιών αποκαλύπτει η Humane Society [Βίντεο] - iefimerida.gr

Άθλια βαρβαρότητα σε φάρμα γουρουνιών αποκαλύπτει η Humane Society [Βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φως της δημοσιότητας είδε μια ακόμη φρικιαστική ιστορία κακοποίησης ζώων σε φάρμες Wyoming Premium στο Ουαϊόμινγκ, μια από τις μεγαλύτερες μονάδες εκτροφής χοίρων στην Αμερική.

Τον περασμένο μήνα , η Humane Society των ΗΠΑ (HSUS), μια ομάδα υπεράσπισης των ζώων,έστειλε ως μυστικό εργαζόμενο ένα μέλος τους στην μονάδα εκτροφής χοίρων Wyoming Premium για την οποία υπήρχαν πληροφορίες για έντονη κακομεταχείρηση των ζώων.

Αποτέλεσμα της έρευνας τους ήταν ένα σοκαριστικό βίντεο με πρωτοφανείς εικόνες φρίκης που αποκάλυπτε τα μαρτύρια των ζώων. Το βίντεο, που κάνει τον γύρω του κόσμου μέσω διαδικτύου, δείχνει τις συνθήκες διαβίωσης και μεταχείρισης των ζώων να είναι τουλάχιστον απάνθρωπες. Δείχνει τους χοίρους να ζουν περιορισμένοι σε κλουβιά κυήσεως ανίκανοι να κουνηθούν. Όπως φαίνεται από το βίντεο οι εργαζόμενοι ήταν αδίστακτοι τρυπούσαν, έβριζαν, κλωτσούσαν τα ζώα και χοροπηδούσαν πάνω σε σπασμένα άκρα τους.

Και τα βασανιστήρια τους δεν σταματούσαν εκεί, Ο Wayne Pacelle, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HSUS, σε συνέντευξη τύπου περιγράφει το πώς ένα γουρούνι αναγκάστηκε να γεννήσει βίαια σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο εργαζόμενος, αντί για τη μήτρα του ζώου πήγε στον πρωκτό της για να βγάλει τα χοιρίδια και προκάλεσε την πρόπτωση ορθού και ύστεραάφησε το ζώο να υποφέρει 11 ολόκληρες μέρες μέχρι να πεθάνει.

Η ομάδα υπεράσπισης ζώων, η Humane Society των ΗΠΑ (HSUS), ζητά άμεσες αλλαγές και να απαγγελθούν κατηγορίες για την κόλαση που πέρασαν τα ζώα. Από τη μεριά της η μονάδα εκτροφής χοίρων, Wyoming Premium, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο βίντεο και δηλώνει μάλιστα εξίσου συγκλονισμένη από τις εικόνες φρίκης και αποτροπιασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ