Ζευγάρι έδεσε τα τέσσερα παιδιά του σε οροφή αυτοκινήτου - iefimerida.gr

Ζευγάρι έδεσε τα τέσσερα παιδιά του σε οροφή αυτοκινήτου

Ιντιάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αμέλειας σημειώθηκε χτες στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όπου ένα ζευγάρι έδεσε τα τέσσερα παιδιά του στην οροφή του οικογενειακού τους αυτοκινήτου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών που, ευτυχώς, κάλεσαν την αστυνομία.

Το ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας 4, 5, 6 και 7 ετών βρίσκονταν σε υπαίθριο πάρκινγκ κάβας, όταν ο μεθυσμένος άντρας και η σύντροφός του αποφάσισαν να δέσουν τα παιδιά στην οροφή του οχήματος και να βάλουν μπροστά, προλαβαίνοντας ευτυχώς να διανύσουν μόνο μερικά μέτρα.

Στην πρώτη διασταύρωση, τους εντόπισε το περιπολικό που κλήθηκε στο σημείο και οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα, συνέλαβαν τους γονείς και κατέβασαν τα παιδιά, τα οποία προς το παρόν δόθηκαν στην Πρόνοια, μέχρι το δικαστήριο να αποφασίσει για την τύχη τους.

Οι γονείς είπαν στους αστυνομικούς ότι το πρότειναν στα παιδιά για πλάκα, αλλά εκείνα βρήκαν την ιδέα καταπληκτική και δεν έμπαιναν στο αυτοκίνητο αν δεν τα έδεναν όπως τους είχαν υποσχεθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ