Απολύθηκε λόγω μικροκλοπής που διέπραξε πριν από 40 χρόνια - iefimerida.gr

Απολύθηκε λόγω μικροκλοπής που διέπραξε πριν από 40 χρόνια

μικροκλοπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνεις κάτι κουτό , τιμωρείσαι για αυτό και νομίζεις πως ανήκει πια στο παρελθόν. Μετά το πέρας σαράντα χρόνων ίσως και να είσαι σίγουρος πως είναι πια παρελθόν. Αλλά η Yolanda Quesada υπάλληλος της Wells Fargo , διαπίστωσε με τον σκληρό τρόπο ότι δεν είναι έτσι. Αφού το παρελθόν της φαίνεται να την κυνηγά.

Αν και δούλευε για πολλά χρόνια στην εταιρεία Wells Fargo χωρίς να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα,η Quesada απολύθηκε όταν, ύστερα από έλεγχο αποκαλύφθηκε ότι είχε καταδικαστεί για μικροκλοπή σε μαγαζί δύο φορές το 1972 (shoplifting)

Τις μικροκλοπές δίεπραξε, η 58 ετών σήμερα Quesada, μόλις είχε τελειώσει το λύκειο, κάτι που η ίδια αποδίδει στην ανωριμότητα και την παρορμητικότητα της νεαρής της ηλικίας.

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια, υποστηρίζει πως πάντα υπήρξε υποδειγματική υπάλληλος τα πέντε χρόνια που εργάστηκε στην εταιρεία κάτι που δείχνει την εργατικότητά και αφοσίωσή της στην φιρμα Wellw Fargo. Έτσι, θεωρεί άδικη και αναίτια την απόλυσή της μιας και όπως η Quesada λέει, η ίδια εργάστηκε μόνο στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών και ποτέ δεν διαχειρίστηκε μετρητά. Οπότε, όπως ισχυρίζεται οι κλοπές ύστερα από τέσσερεις δεκαετίες δεν έχουν καμία σύνδεση με τη δουλειά της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ