Σοκ - Σύγχρονη Μήδεια προσπάθησε να πνίξει το πέντε μηνών αγοράκι της - iefimerida.gr

Σοκ - Σύγχρονη Μήδεια προσπάθησε να πνίξει το πέντε μηνών αγοράκι της

Σοκ - Σύγχρονη Μήδεια προσπάθησε να πνίξει το πέντε μηνών μωρό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Του έκλεισε τη μύτη και του κάλυψε το στόμα με μια κουβέρτα. Επί 45 δευτερόλεπτα, το πέντε μηνών βρέφος, προσπαθούσε να αναπνεύσει, χτυπώντας τα χέρια και τα πόδια του μανιωδώς... Αυτή που προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή, δεν ήταν άλλη από την ίδια του τη μητέρα...

Το περιστατικό, όπως γράφει η Huffington Post, συνέβη στη Μινεσότα και κατεγράφη από τις κάμερες του νοσοκομείου στο οποίο είχε μεταφερθεί το αγοράκι.

Το βρέφος είχε πάει στο νοσοκομείο η ίδια του τη μητέρα του, Κέιτι Λιούις, ισχυριζόμενη ότι πολλές φορές σταματούσε η αναπνοή του και μελάνιαζε. Βέβαια, όπως η ίδια έλεγε, πάντοτε συνερχόταν.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ωστόσο, αφού υπέβαλε το πέντε μηνών αγοράκι σε μια σειρά εξετάσεων, δεν διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Τα λεγόμενα της μητέρας του είχαν, όμως, προκαλέσει την περιέργειά τους και έτσι άρχισαν να παρακολουθούν μητέρα και βρέφος από τις κάμερες... Και όπως αποδείχτηκε η κίνησή τους αυτή ήταν σωτήρια...

Μια από τις νοσοκόμες που παρακολουθούσε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του νοσοκομείου, είδε το περιστατικό και έσπευσε στο δωμάτιο, γλιτώνοντας το βρέφος κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, η Κέιτι Λιούις, ανέφερε ότι προσπάθησε να πνίξει το μωρό της, αφού η γιατροί του νοσοκομείου δεν μπορούσαν να το βοηθήσουν και η ίδια δεν μπορούσε να το βλέπει να υποφέρει. Επρεπε, όπως είπε, να κάνει κάτι γρήγορα για να το βοηθήσει. Και σκέφτηκε να του αφαιρέσει τη ζωή... Ευτυχώς, χωρίς, αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ