Μικρή πτώση θερμοκρασίας σήμερα και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά - iefimerida.gr

Μικρή πτώση θερμοκρασίας σήμερα και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά

Μικρή πτώση θερμοκρασίας σήμερα και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χαλάει» σήμερα ο καιρός, υπενθυμίζοντας μας οτι το καλοκαίρι είναι μεν κοντά αλλά δεν έχει έρθει ακόμα. Πτώση του υδράργυρου με σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά και τα ηπειρωτικά το μεσημέρι προβλέπεται για σήμερα, αλλάζοντας προσωρινά το καλοκαιρινό σκηνικό

Αναλυτικότερα, για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ειδικά στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 29 βαθμών κελσίου

Για τα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα γίνουν πιο πυκνές ενω θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία: θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου και στα νότια έως 29.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, τη Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενω θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα γίνουν πιο πυκνές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις και κατά περιόδους πιο πυκνές ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα είναι πιο πυκνές και πιθανώς στα βόρεια ορεινά του νομού να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κινηθεί πό 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη

Προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το βορειοδυτικό Αιγαίο ενω θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι- απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά ενω η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ